Foodmaker Tour

Lifelike XR werkte samen met Foodmaker en creëerde een virtuele wereld die klanten op een 360° ontdekkingstocht loslaat in het 'Foodmaker Universum'. Ontdek het verhaal van Foodmaker en, nog belangrijker, hoe ze hun beroemde gezonde maaltijden lokaal produceren. Velen weten immers niet dat hun groenten en kruiden afkomstig zijn van lokale biologische velden!

Client
Foodmaker
Service
Metaverse
MARKET
Food
Foodmaker Tour

Showcasing Foodmaker’s verhaal in een exclusieve virtuele wereld

Foodmaker Tour

Aanpak

- Eerst hebben we alle locaties bezocht die deel uitmaken van het verhaal van Foodmaker en hebben we 360° foto's gemaakt van elke locatie.

- We hebben foodmaker rekwisieten geïntegreerd en unieke virtuele 360° foto's gemaakt.

- Vervolgens hebben we deze foto's naadloos aan elkaar genaaid om een unieke virtuele 360-tour te creëren

- We hebben niet alleen 3 verschillende talen toegevoegd, we hebben er ook voor gezorgd dat data-analyse is toegevoegd

- We hebben het gekoppeld aan een QR-code, beschikbaar voor iedereen op alle foodboxen

- Als laatst hebben we het succesvol online gelanceerd: The Foodmaker Universe

Resultaat

Nu heeft Foodmaker een interactieve virtuele wereld waarmee klanten een 360° ontdekkingsreis kunnen maken in het Foodmaker-universum. Door deze ervaring kunnen klanten kennismaken met het hele Foodmaker-verhaal, inclusief hoe hun gezonde maaltijden tot stand komen en hoe ze bij de klant komen. Bovendien wisten veel klanten misschien niet dat de groenten en kruiden van Foodmaker afkomstig zijn van hun eigen lokale biologische velden, maar deze informatie wordt nu gecommuniceerd via de virtuele wereld. Het project heeft deze boodschap met succes overgebracht en iets unieks gecreëerd waar Foodmaker in de toekomst op kan voortbouwen. Bovendien levert de integratie van data-analyse waardevolle inzichten op in het gedrag en de voorkeuren van klanten. Ten slotte biedt de opname van een QR-code op alle foodboxen gemakkelijke toegang tot de virtuele ervaring, wat de algehele merkervaring van de klant kan verbeteren.

No items found.

Behind the scenes

Live online demo

Click to discover

Live demo

Impact

What made the project succesfull?

Nieuws

Wie sprak over ons?