McDonalds

Als sponsor van het nationale voetbalteam wil McDonalds hun supporters de ultieme fanervaring geven door ze op elke mogelijke manier dichter bij hun favoriete speler te brengen. Waarom laten we Lukaku, DeBruyne en Hazard niet in AR op burgerboxes verschijnen en wat voetbaltrucs uitvoeren terwijl klanten van hun eten genieten? Zeg niets meer, wij zijn de juiste mensen voor de job.

Client
McDonalds
MARKET
Food
McDonalds

Hoe voegen we een extra beleving toe aan de Rode Duivels Burger voor McDonald’s?

McDonalds

Aanpak

- Ontwerpen van 3D-modellen van de spelers van de Rode Duivels. Hoge kwaliteit maar lage bestandsgrootte, terwijl het tegelijkertijd herkenbaar en realistisch blijft.

- Elk model is geanimeerd en heeft de mogelijkheid om verschillende truks en groeten te doen.

- De AR-ervaring werd geïntegreerd in de bestaande McDonald's-app.

- Aangezien dit een webapplicatie is, creëren we onze ervaring ook op het webplatform. Een unieke uitdaging aangezien augmented reality web experience (WebAR) een nieuwe technologie is en nog experimenteel is. ‍

Resultaat

Onze ervaring werd met succes gelanceerd en beschikbaar gemaakt door een Red Devils Burger-doos te scannen. Waarna één van je favoriete voetballers op de box verscheen terwijl hij zijn beste tricks liet zien. Je kunt zelfs meedoen aan verschillende competities om gesigneerde shirts of voetballen te winnen.

No items found.

Behind the scenes

Live online demo

Click to discover

Live demo

Impact

What made the project succesfull?

Nieuws

Wie sprak over ons? 

McDonald’s komt met speciale Rode Duivels-burgers

newsmonkey - 18/05/2021